Kávévilág - a hónap terméke - Kékpapír irodaszer webáruház.
Keresés

Kávévilág - a hónap terméke

2019.09.02.

Lendületes szeptember

Az espresszókhoz, feketekávékhoz a CAFE FREI olaszosan pörköli ezt a 100% arabica kávékeveréket. Elkészítéséhez csak csúcsminőségű, kézzel szedett és többször átválogatott, úgynevezett „mikro-ültetvény” kávékat használnak. Az ízek, mint egy remek cuveé borban, lágyan házasodnak össze csokoládés, kesernyés és krémes espresszóvá.

A friss pörkölésű, kiegyensúlyozott ízvilágú kávé ideális választás azoknak, akik úgy gondolják, az ereikben kávé csörgedezik. Ajánljuk mindenkinek, akik egy különleges, prémium minőségű kávéval szeretnének lendületet vinni a napjukbaúgy, hogy közben a kávé intenzív aromái érzékszerveiket is kényeztetik. Azoknak, akik klasszikus, kesernyés ízélménnyel szeretik a reggeleiket felpörgetni és gyorsan szeretnének az éberség állapotába kerülni. Azoknak, akik a munkahelyi ebéd után csokoládés aromákra vágynak, melyek energiával töltik meg a délutáni órákat, hogy a produktivitás kitartson egészen a nap végéig.

Kóstolja meg a CAFE FREI „Espresso Superiore” ültetvénykávéját és pezsdítő espresso-élményben lesz része!

Hogyan készítsünk belőle frissítően krémes eszpresszót? A dél-amerikai kávészemekből leggyorsabban automata kávéfőzővel készíthetjük el kedvenc krémes eszpresszónkat, hiszen a kávébabtartó feltöltése után egyetlen gombnyomással készíthetjük el a sűrű fekete italt. Hagyományos kotyogós kávéfőző használata esetén a szűrőkosarat töltsük fel a pereméig közepes durvaságú kávéőrleménnyel. Csupán néhány perc elteltével élvezhetjük a zamatos, bársonyosan krémes kávénkat.

Kávévilág - a hónap terméke
Kosaram
Vásárláshoz kérjük, jelentkezzen be
Termékek