Kávévilág - a hónap terméke - Kékpapír irodaszer webáruház.
Keresés

Kávévilág - a hónap terméke

2019.07.01.

Kiegyensúlyozott ízélmény

ILLY Classico – Klasszikus és összetett, akár egy dallamos zongorajáték, mely egy kimerítő nap után gyengéden kapcsolja ki a külvilágot fogyasztója számára.

Selymes íze épp oly észrevétlenül ringatja el Önt egy lágy íz-dimenzióba, mint ahogyan a zongoristák játéka érzelmes, kiegyensúlyozott, ugyanakkor kalandos világba repíti megfáradt hallgatóságát. Egyszerre ad újabb energiát és varázsol nyugodt pillanatokat, mintha a világ összes íze és érzése benne lenne egyetlen csészében, egyetlen dalban.

A világ különböző kávétermő-területeiről, kizárólag fenntartható gazdaságokból származó, 100%-ban arabica kávészemekből gondosan válogatott kávékeverék selymesen gazdag, testes ízvilágával kápráztatja el fogyasztóit.

A kávébabokat finomra őrlik, mely textúra tökéletes kioldódást tesz lehetővé a karos kávéfőzőgépekben és az így elkészített, autentikus olasz ital tökéletesen egyenletes, lágy kávét eredményez, mely sosem lesz keserű. A légmentes, aromazáró fémdoboz hosszasan megőrzi a kávéban rejlő értékes olajokat és aromákat.

A kávé a lágy és kiegyensúlyozott ízeket kedvelő fogyasztók kedvenc dallamává válhat, melyet minden nap szívesen meghallgatnak, s amit a karamelles utóíz érintése édesíthet meg.

Legyen Ön is a kávéfőzés virtuóza és készítsen könnyedén selymesen lágy ILLY Classico kávét, melyhez júliusban egy csomag kávétejszínt adunk ajándékba!

Kávévilág - a hónap terméke
Kosaram
Vásárláshoz kérjük, jelentkezzen be
Termékek