Édesítse meg a pillanatot! - Kékpapír irodaszer webáruház.
Keresés

Édesítse meg a pillanatot!

2019.04.04.

MONIN szirupok a KÉKPAPÍR kínálatában!

A MONIN koktél szirupok nagy népszerűségnek örvendenek könnyű felhasználhatóságuk és kiváló minőségük miatt. Használatukkal könnyedén édesíthetjük és ízesíthetjük italainkat, legyen szó a sietve felhörpintett reggeli kávéról, az ebéd után lassan elkortyolgatott cappuccinóról vagy akár az esti koktélról, melyet barátaink társaságában fogyasztunk.

Próbálja ki a sokrétűen felhasználható, ízesítés nélküli MONIN nádcukorszirupot, melyet 100% tisztaságú, eredeti cukornádból és szűrt vízből főznek. Tökéletesen alkalmas a hagyományos kristálycukor helyettesítésére. Előnye, hogy szinte azonnal oldódik forró vagy hűtött italokban, alkoholmentes készítményekben vagy koktélokban egyaránt! Íze az édes porcukor íze, illat- és utóízmentes, így kompromisszumok nélkül élvezhetjük a vele készült italokat.

Szerezze be a kiváló ízesítőket kedvenc italaihoz és készítse el a legfinomabb kávékölteményeket és koktélitalokat, melyekkel édesebbé varázsolhatja a napját és hangulatosabbá teheti a késő estébe nyúló beszélgetéseket.

Nyárváró Mojito recept

  • 1 db lime
  • 6 db mentalevél
  • 4 cl fehérrum
  • 4 cl MONIN nádcukorszirup
  • 4 cl ananászlé
  • fél pohár zúzott jég
  • szódavíz

Vágjon 4 gerezdre egy lime-ot és tegye 6 mentalevéllel egy hosszúfalú üvegpohárba. Öntse hozzá a fehérrumot, az ananászlevet és a MONIN nádcukorszirupot. Töltse félig zúzott jéggel poharát, majd öntse fel szódavízzel a koktélt, végül keverje össze a frissítő italt.

Dőljön hátra és élvezze a langyos tavaszi estéket egy jéghideg, üdítő koktéllal a kezében!

Édesítse meg a pillanatot!
Kosaram
Vásárláshoz kérjük, jelentkezzen be
Termékek