Szeretné rendben kezdeni az évet? - Kékpapír irodaszer webáruház.
Keresés

Szeretné rendben kezdeni az évet?

2019.01.08.

Évindító ESSELTE archiváló ajándékakció!

Újévi nagytakarítás? Az ESSELTE „Speedbox” és „Boxy” termékeivel gyorsan és egyszerűen tehet rendet másodpercek alatt iratai között! 


Amennyiben a promóció időtartama alatt  25 db ESSELTE „Speedbox” vagy „Boxy” archiváló dobozt, vagy 5 db ESSELTE „Speedbox” vagy „Boxy” archiváló konténert vásárolnak, regisztrálnak a https://www.esselte.com/hu-hu/promotions/archiving/ weboldalon és feltöltik a vásárlást igazoló bizonylatot,  egy DERWENT 24 db-os színesceruza készlettel gazdagodnak!


Hogyan vehetnek részt a promócióban?

1, Vásároljanak 25 db ESSELTE „Speedbox” vagy „Boxy” archiváló dobozt, vagy 5 db ESSELTE „Speedbox” vagy „Boxy”  archiváló konténert!

2, Regisztráljanak a https://www.esselte.com/hu-hu/promotions/archiving/  weboldalon!

3, Töltsék fel a vásárlást igazoló bizonylatot!

SPEEDBOX - A gyors összeállításért!
Az ESSELTE „Speedbox” dobozokkal gyerekjáték az archiválás. Összeállításuk könnyű és gyors, így időt és energiát spórol meg használójuk. Megerősített konstrukciójuknak köszönhetően teherbírásuk is magas.


BOXY - A legszélesebb termékválaszték!
A kiváló minőségű ESSELTE „Boxy” termékcsalád széles termékkínálatával már több, mint 25 éve áll a felhasználók szolgálatában. Kiemelkedő minőségének és könnyű összeállításának köszönhetően használója gond nélkül végezheti el archiválási munkáit.


DERWENT- több mint 180 éve a művészetért!
A DERWENT színesceruza készlet nagyszerű ajándék az iskolások és képzőművészettel ismerkedőknek egyaránt! Az elegáns fémdobozos kiszerelés 24 darab színesceruzával vezeti be használóláját az alkotás vidám és izgalmas világába.

 

A promóció 2019. január 1-jétől február 28-áig tart.

Szeretné rendben kezdeni az évet?
Kosaram
Vásárláshoz kérjük, jelentkezzen be
Termékek