Kávévilág - a hónap termékei - Kékpapír irodaszer webáruház.
Keresés

Kávévilág - a hónap termékei

2018.12.01.

Egy csésze jóság!

Egy csésze jóság!

Szeretne átmelegedni egy csésze finom teával a kezében? Válasszon a DILMAH hamisítatlan ceyloni teái közül és engedje, hogy a harmonikus ízek elvarázsolják!

Az autentikus, kizárólag sri lankai teaültetvényekről származó, ízesített tealeveleket frissen, a termesztésük helyén rögtön praktikus filterekbe zárják, hogy az eredeti, gazdag ízüket megtartva kerüljenek a fogyasztók csészéjébe. A DILMAH teák egyedülálló módon – szemben a kereskedelmi üzletláncok polcain fellelhető, tömeggyártásban készülő teakeverékekkel – egyetlen helyi ültetvényről származnak. Az 1988-ban családi vállalkozásként létrejött vállalkozás a mai napig kitart alapelvei és értékei mellett, így a világon elsőként etikus teakereskedelmet folytat.  A termelés és előállítás helyéhez való ragaszkodással elköteleződésüket fejezik ki a fogyasztók minőségi teákkal való ellátása, valamint az ültetvényen dolgozó helyiek etikus foglalkoztatása és az ott élő-dolgozó közösség támogatása mellett.

Az eredeti, a világ legízletesebb teájaként számon tartott ceyloni tealevelekből készülő DILMAH teák immáron 30 éve kényeztetik a különleges teákért rajongó közönségüket!

Próbálja ki Ön is, készítsen egy csésze finom teát otthonában vagy az irodában, és érezze a jóság karamellel, eperrel vagy éppen jázminnal megbolondított ízét minden kortyban!Kapcsolódó termékek: LINK

Kávévilág - a hónap termékei
Kosaram
Vásárláshoz kérjük, jelentkezzen be
Termékek